• Lorem ipsum

Happy Socks: sokken met design!

7 Feb 2017

Al jaren is het een trend bij voornamelijk mannen: het dragen van opvallende, kleurrijke sokken om een statement te maken met je outfit. Waar vroeger een stropdas de accessoire was waarmee je je persoonlijke stijl kon laten zien, anno 2016 zijn dat je sokken.
 

Sokken mogen gezien worden. Zeker de kleurrijke sokken van bijvoorbeeld Happy Socks. Je hoeft ze niet meer angstvallig te verstoppen onder je broek of in je laarzen. Wat maakt deze sokken nu zo bijzonder?
 

Vrolijkheid door sokken

Het verhaal van Happy Socks begint met een ideaal van twee vrienden, Viktor Tell en Mikael Söderlindh. Ze wilden vrolijkheid verspreiden door een alledaags product (sokken) te veranderen in een kleurrijk design van de beste kwaliteit, kundigheid en ongekende creativiteit. Met dat idee is in de lente van 2008 Happy Socks geboren.


 

Happy Socks herken je gelijk aan de vele kleurcombinaties, ontwerpen en originele patronen. Het concept is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen: de sokken worden in meer dan 70 landen verkocht en op alle continenten. Naast sokken wordt er nu ook ondergoed en andere accessoires ontworpen met de kenmerkende Happy Socks stijl.
 

Eerlijke Happy Socks

Het doel van het ontwerperscollectief is om de beste en vrolijkste producten te leveren die er bestaan. Die twee zaken gaan hand in hand met een eerlijk productieproces. Opmerkelijk feitje: Happy Socks besteedt de productie uit aan andere fabrieken in o.a. Turkije en Italië. Al betekent dat niet dat ze zich niet verantwoordelijk voelen voor wat er op de werkvloer gebeurt wanneer de fabrieken de Happy Socks aan het maken zijn. Ze hebben richtlijnen waaraan de fabrieken zich moeten houden om aan de normen van Happy Socks te voldoen.
 

  • Iedereen werkt vrijwillig en wordt niet gedwongen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
  • Niemand wordt gediscrimineerd om wat voor reden dan ook.
  • Kinderarbeid is absoluut niet toegestaan. Jongeren moeten minimaal 15 jaar zijn om voor Happy Socks te mogen werken.
  • De lonen zijn normaal voor de regio, leeftijd en het werk dat er gedaan moet worden.
  • Er worden geen extreem lange werkdagen gedraaid, in ieder geval wordt er niet meer dan 48 uur in de week gewerkt.

Beste kwaliteit voor je voeten

De oprichters van Happy Socks wilden behalve vrolijkheid ook kwaliteit de wereld in brengen. Daarom wordt altijd de beste kwaliteit van de sokken nagestreefd. De sokken worden gemaakt van sterk, zacht katoen die lekker lang mee gaan. De hiel en tenen worden versterkt en dat zorgt ervoor dat de levensduur nog eens extra verlengd wordt. Om die kwaliteit te bewaren worden de sokken aan twee strenge tests onderworpen, één tijdens en één na afloop van de productie.


 

Silicon Washing is een proces dat er voor zorgt dat je sokken beter bij je voeten passen én dat ze niet krimpen in de was. Ze doen er dus alles aan om jou, je voeten en de sokken gelukkiger te maken!
 

Happy Socks worden gemaakt in Turkije en Italië. De sokken komen uit Turkije, Italië is het land waar de panty’s gemaakt worden. Vanuit het hoofdkantoor in Zweden worden de fabrieken regelmatig bezocht om zo de kwaliteit te waarborgen. En het is een goed excuus voor de heren om vrienden te bezoeken.
 

Happy Socks zijn mooie sokken

Uiteraard mogen Happy Socks niet ontbreken in onze webshop! Wist je dat Happy Socks unisex zijn? Kunnen vrouwen ook eindelijk ongestoord de sokken van hun man aantrekken.
 

Er is zóveel verschillende soorten Happy Socks, dat wordt moeilijk kiezen. Wat zijn jouw favoriete Happy Socks?
 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »