• Lorem ipsum

Happy Socks x Keith Haring

14 Mei 2018
door Roos

Limited Edition sokken: Happy Socks x Keith Haring

Als wij de sokken voor het komende seizoen gaan inkopen, zorgen we altijd dat er een paar pareltjes bijzitten voor de hardcore sokkenliefhebber. Vandaag zetten we één van die pareltjes in de spotlight: de Happy Socks x Keith Haring collectie.

Ode aan Keith Haring

Deze kunstenaar behoeft bij velen geen introductie meer, maar voor degenen die hem nog niet kennen: Keith Haring was een Amerikaans kunstenaar die kleurrijke, cartoonachtige moderne kunst maakte die onder andere gingen over drugs, seks, aids en apartheid. Keith Haring overleed in 1990 op 31 jarige leeftijd aan de gevolgen van aids. Deze collectie van Happy Socks x Keith Haring is een ode aan de kunstenaar.

Striptekenaar

Keith’s vader tekende zelf stripfiguren. Hij bleek een enorme inspiratie voor Keith. Dat zien we ook terug in zijn werk, maar ook in de sokken die Happy Socks ontwikkeld heeft.

Keith Haring gebruikte kunst om liefde en gelijkheid te verspreiden met gedurfde, kleurrijke ontwerpen. Dat sluit natuurlijk naadloos aan bij de visie van Happy Socks, om het dagelijkse om te toveren naar iets wat schoonheid heeft.

3 paar sokken en een giftbox

De collectie heeft het pakkende thema "Love for all" en dat is terug te zien in de vrolijke afbeeldingen van hartjes en dansende figuurtjes. We hebben alle 3 de paren sokken in de collectie en een giftbox die alle drie de paren bevat. Deze collectie is een Limited Edition, die je als echte Happy Socks fan in huis moet hebben. Maar ook als origineel cadeau zijn de sokken een feestje om te geven. Je shopt ze natuurlijk bij MOODSOCKS: klik hier om ze te bekijken!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »