• Lorem ipsum

Helemaal in het nieuw...

28 Nov 2014
door Roos
In 2012 zijn wij gestart met onze website YourSocks.nl. Dit was leuk en ging voorspoedig, maar wij liepen met onze oude software, domeinnaam en huisstijl tegen een plafond aan. In november 2014 hebben wij besloten om onze diensten uit te gaan breiden. Niet alleen de webshop YourSocks.nl "moest" op de schop, maar ook wilden wij ons aanbod uitbreiden naar ondergoed en accessoires. 

Wij hebben een ontwerper in de arm genomen (Team Raket) om de huisstijl van ons nieuwe concept te ontwerpen: meer van deze tijd, eenduidig voor alle webshops en een herkenbaar logo. Wij zijn erg blij met het resultaat. Omdat we alles in 1 keer goed wilden doen, besloten we om tegelijkertijd een naamswijziging door te voeren met een Nederlandse naam in plaats van engels. Dit geldt voor al onze webshops, zodat het makkelijker herkenbaar is voor onze klanten. Ook hebben wij tegelijkertijd een nieuwe softwareleverancier gevonden. Een die met ons meegroeit. 

Al met al een ingrijpende beslissing, maar wel een waarvan wij het de moeite waard vinden om in de toekomst door te groeien. Het zal even wennen zijn voor bestaande klanten, maar hopen toch door onze heldere website en integratie met facebook onze terugkerende klanten beter te kunnen bereiken.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot onze nieuwe huisstijl en website(s), horen we dit heel erg graag van jullie. Jullie mening is zeer belangrijk voor ons. Stuur een e-mail naar [email protected] of laat een review achter op de website. Aan de linkerkant van onze website zie je een button met "review" staaan. We zijn erg benieuwd!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »