• Lorem ipsum

MooieSokken.com is vanaf nu MoodSocks.nl

13 Apr 2018
door Roos

Hier, neem ook een stuk taart en een glaasje bubbels! MooieSokken.com is vanaf nu MoodSocks.nl. Een nieuwe naam, een nieuwe stijl en een vernieuwde collectie. Met ons platform willen we jou vanuit jouw mood en moment, inspireren en verrassen met mooie sokken.

Waarom een nieuwe naam?

Toen wij (Sven en Roos) een paar jaar geleden een naam moesten kiezen voor onze nieuwe webshop, kwamen we na een avondje brainstormen tot de conclusie dat we een makkelijk te onthouden naam wilden. MooieSokken, dat dekte de lading. De rest, zoals de beleving en persoonlijke touch; die zouden we er zelf aan toevoegen. Domeinnamen werden geregistreerd, een logo werd gemaakt... Klaar voor de toekomst, dachten we.

Toch raakten we ergens ons plafond: we zaten (en zitten) boordevol ideeën maar bezaten geen kapstok om ze netjes aan op te hangen. We vonden uiteindelijk de juiste partner om ons te helpen (nogmaals bedankt Patricia!) ons bedrijf écht klaar te maken voor de toekomst. En daar is het volgende uitgekomen...

MoodSocks: Jouw platform voor merkwaardige sokken.

Bij MoodSocks hebben we een passie voor mooie sokken. Happy feet. Happy people. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij geloven dat onze keuze voor sokken bepaald wordt door de mood waarin we op dat moment verkeren. Het benadrukt identiteit, geeft outfits een persoonlijk tintje of maakt mensen blij. Daar leveren met ons unieke sokkenplatform een bijdrage aan. Sterker nog; wij maken van jouw online shopervaring een feestje.

Natuurlijk vind je op www.moodsocks.nl een topcollectie kwaliteitssokken van diverse merken voor aantrekkelijke prijzen, heb je 100% slagingskans en kunnen we snel leveren doordat we vrijwel alle sokken zelf op voorraad hebben. Net als onze concollega’s. En toch zijn we anders. We streven naar ultieme klantwaardering, inspireren met merkwaardige sokken, geven topsokken een podium en delen het verhaal achter de sokken. Bewezen topmerken en gave merken in opkomst. Inspiratie, innovatie, identiteit en interactie. Dat maakt het verschil.

Een klein, gedreven team met grootse ambitie. Dat is MoodSocks. Samen hebben we de ambitie om uit te blinken en onze klanten een persoonlijke WOW-ervaring te geven door te verrassen bij het zoeken, selecteren, bestellen en ontvangen van kwaliteitssokken die je op het lijf geschreven zijn. Verrassen met een online shopervaring, uitblinken met onze personal touch. Dat zit in ons karakter. En juist dat maakt ons persoonlijk favoriet van onze klanten. Daar zijn we trots op.

Ben jij al in de mood? Wij liggen graag aan je voeten ;-)

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »