• Lorem ipsum

Sokken giftpacks en giftboxen

Sokken giftpacks en giftboxen

Op zoek naar een geschikt cadeau voor vaderdag, moederdag, een verjaardag, een kraamcadeau of om iemand op te vrolijken? Sokken zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Je kunt namelijk nooit genoeg sokken hebben!
Met de super coole giftboxen van Happy Socks of Alfredo Gonzales geef je een origineel cadeau waar je iedereen blij mee kunt maken.

Stel je eigen sokken cadeau samen

Naast de standaard cadeauboxen kun je ook kiezen voor een lege giftbox van Happy Socks of Alfredo Gonzales. Deze kun je zelf vullen met 2 of 3 paar sokken. Premium merken met exclusieve sokken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een paar sokken te kiezen en deze te laten inpakken door MoodSocks. 

Op zoek naar een cadeau voor Sinterklaas of Kerst?

Geef sokken cadeau! Daar doe je iemand anders (of jezelf ;-)) altijd een plezier mee. Wist je dat we de sokken ook gratis voor je inpakken? Voeg dit toe aan je winkelmand of plaats een opmerking bij je bestelling en wij zorgen er voor dat de sokken ingepakt worden als een prachtig cadeau. Tip; bestel je sokken voor de feestdagen, bestel ze dan op tijd in verband met de drukte bij het leveren.