• Lorem ipsum

Heerlijke warme sokken van Bonnie Doon

Zachte huissokken in verschillende kleuren met een boventoon van rood, blauw, lichtblauw of oranje. De sokken zijn lekker warm voor je voeten, zeker een must voor de koude wintermaanden. Daarnaast zijn de sokken ook een perfect cadeau voor onder de kerstb

Toon:
Geen producten gevonden...

Heerlijke warme sokken van Bonnie Doon

Zachte huissokken in verschillende kleuren met een boventoon van rood. De sokken zijn lekker warm voor je voeten, zeker een must voor de koude wintermaanden. De sokken bestaan voor 65% uit Acryl, 25% uit Wol, 9% Polyamide en 1% Elasthan. 

Bonnie Doon

Bonnie Doon is een vrolijk en kleurrijk merk dat in 1957 is opgericht in Amerika. De oprichter, Alex Lee Wallau was van Schotse komaf. Hij heeft het merk dan ook vernoemd naar het land waar zijn roots liggen: Bonnie betekent "Mooi" en Doon is een rivier die in het zuid-westen van Schotland stroomt. In 1969 wordt Bonnie Doon door de Nederlander Robert Puper naar ons land gehaald. In de jaren 80 wordt vanwege de hoge dollarkoers noodgedwongen besloten om een belangrijk deel van de collectie in Europa onder te brengen. Een eigen afdeling styling in Nederland, blijkt een enorm succes te zijn: een treffend, eigen design en het Bonnie Doon Hondje met een prominente plek op de labeling zorgen voor een boost van "Bonnie Doon Europe". Vandaag de dag is Bonnie Doon een gespecialiseerd merk, dat kwaliteit en mode met elkaar verbind. Naast een uitgebreide basiscollectie, waarvan de meeste sokken handgeketteld (naadloos) zijn, verschijnen 2 keer per jaar kleurrijke modische collecties. Allemaal met de welbekende Bonnie Doon "handtekening" in het design!