• Lorem ipsum

Wat je MOOD ook is, wij hebben passende sokken.

Wat je MOOD ook is, wij hebben passende sokken.

Wij geloven dat onze keuze voor sokken bepaald wordt door de MOOD (stemming) waarin we op dat moment verkeren. Wat je mood ook is, wij hebben passende sokken! De moods waar wij onderscheid in hebben gemaakt zijn Fashion, Fun, Formal, Fair, Fit, For, Fair en Feel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeau? Kies dan voor de mood FOR.

We love to make you smile! 

Bovenstaande moods benadrukken identiteit, geven outfits een persoonlijk tintje of maken mensen blij. Daar leveren wij met ons unieke sokkenplatform een bijdrage aan. Sterker nog; wij maken van jouw online shopervaring een feestje :) Of je nu in de mood bent voor vrolijk gekleurde sokken of een paar heerlijk comfortabele zwarte naadloze sokken koopt; wij proberen ervoor te zorgen dat er een glimlach op je gezicht komt als je het pakketje ontvangt. Ons motto: we love to make you smile! 

MOODS

Fashion
Zoek je fashionable sokken? Wij hebben een ruime selectie aan modieuze en klassieke sokken.
Fun
Gekke patroontjes en vrolijke kleuren. Hier kom je direct in een goede stemming! 
Formal
Zoek je sokken voor naar het werk of voor een andere formele aangelegenheid? Doe op deze pagina inspiratie op. 
Fair
Kies jij voor duurzaam? Dan kun je met een gerust hart bij ons shoppen.
Fit
Trek de juiste sokken aan en kom in een sportieve mood.
For
Wij hebben de mooiste en vrolijkste cadeaus voor je om weg te geven. Of je nou op zoekt bent naar een mooie giftbox of als je zelf een cadeau wilt samenstellen: het is mogelijk bij MoodSocks!
Feel
Soms wil je gewoon fijne comfortabele sokken. We hebben een groot assortiment sokken met vlakke naad, badstof of van ademend materiaal zoals katoen en bamboe.