• Lorem ipsum

Verzenden

Vervoerder: PostNL

Wij versturen al onze pakketten met PostNL. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, betekent dit verzending binnen 1 à 2 werkdagen. Je ontvangt een track & trace code via de e-mail waarmee je je bestelling kunt volgen. Als je vragen hebt over waar je pakketje zich bevindt, kun je PostNL een bericht sturen, of contact met ons opnemen. Wij nemen het contact met PostNL graag voor je over!

Niet thuis?

Mocht de bezorger je niet thuis aantreffen, of mocht je de bezorger gemist hebben, dan wordt het pakketje normaal gesproken de volgende dag nogmaals aangeboden of bij je buren afgeleverd indien je hiervoor toestemming hebt gegeven. Kijk op deze pagina van PostNL voor meer informatie.

Verzendmethodes Nederland & België

Verzending binnen Nederland kost €3,95. Verzenden naar België kost €9,95. Wij berekenen onze verzendkosten niet door in onze prijzen en zijn daardoor genoodzaakt een bijdrage te vragen in de kosten die wij maken voor het verzenden.

Waarom geen gratis verzending?

PostNL verstuurt helaas ook niet gratis. Op deze manier houden wij de kosten open en eerlijk voor iedereen en hoeven wij de productprijzen niet te verhogen in onze webshop. 

Al onze pakketjes worden standaard voorzien van een track&trace code, die je per mail ontvangt!

Standaard verzendmethodes Eigen bijdrage klant
NL Brievenbuspakketje: gemiddeld passen 3 t/m 6 paar sokken door de brievenbus. Op basis van de afmetingen van je bestelde sokken berekent onze checkout of een brievenbuspakketje een optie is.
Al onze brievenbuspakjes worden standaard met een track&trace code verstuurd
 €3,95
NL Pakketpost: afhankelijk van de afmetingen: vanaf 4 à 6 paar sokken verandert je bestelling automatisch in pakketpost.
Bij een pakket kan je kiezen voor ophalen bij PostNL punt naar keuze. 
 €3,95
BE Pakketpost: verzenden naar België kan momenteel alleen maar via pakketpost. Je ontvangt een track&trace code van PostNL. €9,95

Naast onze reguliere verzendmethodes, bieden we een aantal extra verzendopties aan. 

Extra verzendmethodesKostenEigen bijdrage klant
NL Pakketpost: avondbezorging €7,40€5,40
Verzenden in Nijverdal GratisGratis