• Lorem ipsum

Sneaker sokken voor dames, heren en kinderen

Sneaker sokken voor dames, heren en kinderen

Sneakersokken zijn er in meerdere varianten. Sokken die niet zichtbaar zijn in je sneakers met een invisible rand aan de binnenkant en sokken waarvan de rand net boven je schoenen uitkomt waardoor anderen je gave sokken kunnen zien. 

Op zoek naar sneaker sokken of footies voor dames en heren die blijven zitten? Bijvoorbeeld de sneakersokken die niet afzakken van SOLIT Socks. Footies van verschillende merken zoals Tommy Hilfiger en XPOOOS met een randje binnenin de hak waardoor de sokken goed blijven zitten. 

Nooit meer afzakkende sneakersokken

Door de vernieuwde band van de SOLIT sock zijn afzakkende sneaker sokken verleden tijd!
Ervaar ideaal draagcomfort dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen; de SOLIT socks ondersteunen je voet bij elke stap, zowel tijdens sportieve als bij alledaagse activiteiten. Loop zonder frustratie de deur uit, blijf gefocust tijdens het sporten en ervaar uiterste comfort​.
Dit is onze favoriete sneakersok! 

Sneakersokken heren, dames en kinderen 

De pasvorm van sneakersokken is zo gemaakt dat ze slechts een klein stukje boven jouw schoenen uitkijken of zelfs helemaal niet zichtbaar zijn. Ideaal voor in de lente en zomer of tijdens het sporten. 

Wij bieden een ruime collectie sneakersokken voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar enkelsokken voor heren, dames of kinderen. Staan jouw sokken er niet tussen? Stuur ons gerust een berichtje naar [email protected] en we helpen je graag! 

Naadloze sneakersokken

Ook hebben we verschillende merken als je op zoek bent naar naadloze sneakersokken bijvoorbeeld van het merk Unabux. Bij gewone sokken worden de naden machinaal aan elkaar gelast. Bij naadloze sokken worden de naden niet aan elkaar gelast. Aan het uiteinde van de sok worden alle lusjes van de stof handmatig aan de teen vastgemaakt. Handgeketteld wordt dat genoemd. Feitelijk is er wel een naad maar deze is niet voelbaar. Vandaar dat we dit naadloos noemen.