• Lorem ipsum

Sportsokken

Sportsokken

Geniet je ook zo van hardlopen in het bos, tennissen op de tennisbaan of sporten in de sportschool? Bij MoodSocks bieden we sportsokken voor elke sport. Heb je een voorkeur voor lage sportsokken of toch liever hoge sportsokken, met een neutrale kleur of juist een knalkleur? Jij maakt de keuze, MoodSocks biedt de sokken! 

Verschillende materialen sportsokken 

MoodSocks biedt sportsokken van verschillende materialen zoals katoen, bamboe, wol, polyester of badstof. Zo heeft iedereen een ruime keuze aan sportsokken van het materiaal dat het beste bij je past. Daarnaast is er keuze tussen hoge of lage sportsokken of in een effen kleur of juist een knalkleur, voor ieder wat wils! Het kenmerk van bamboe is onder andere dat het goed ademt en helpt tegen zweetvoeten en geurtjes. Kies je voor badstof, dan geef dit juist meer demping voor je voeten.

Welke sport is jouw favoriet?

Welke sport je het liefst uitvoert, is persoonlijk. De één loopt het liefst hard, in het bos of juist op een harde ondergrond terwijl de ander het liefste binnen sport in de sportschool. Welke sport je ook beoefend, de keuze voor je sokken en hoe functioneel deze voor je sport zijn, is erg belangrijk. Naast dat sokken er leuk uit kunnen zien, hebben zij ook de functie voor het reguleren van vocht, voorkomen van nare geurtjes of demping voor je voeten. Kies vooral de sokken die het beste voor jou werken in je sport en wat jij fijn vindt om te dragen.